tisdag, augusti 14, 2007

Är det bara vi....


...som lider av vår personliga "sopstation" här hemma??? Vi håller på och krevera här med denna präktiga sortering! Det stinker lång väg och det blir fullt på nolltid likaväl som vissa fack aldrig någonsin kommer att bli fyllda... och för att inte tala om komposten i den...alla matrester, kaffesump mm. YUK!!! Fluglarvernas paradis!!!
Hur gör folk? Hur står man ut?

Det är väl knappast meningen att man ska ha fina rena ordentliga sopor som inte stinker, eller???
Tycker jag ränner på återvinningen lika mycket som förr iallafall - finns ju ingen möjlighet att få plats med allt i dom här... speciellt inte med tanke på hur sällan dom töms!
Vedervärdigt, minst sagt och det värsta av allt - man betalar dyrt för det!

Detta blev sommarens värsta gnäll-mail, men vad göra?

*S*

5 kommentarer:

Pihlina sa...

Blä! Har ni kompost i de där??? Usch.
Vi slipper sortera sådär, jag går hellre till återvinningen. Men soptunnan luktar ju inte direkt nybakta bullar och lavendel liksom...

Anonym sa...

Vi har alltid haft kallkompost med potatisskal, frukt, gräsklipp. Det lilla animaliska vi har, knyter vi i soppåsen, klarar sej en vecka. Numera springer man ju med alla kartonger och annat till Återvinningg, detblir ett par stora papperskassar varje vecka.

Anonym sa...

Bläk...våra tunnor töms varannan vecka och vi har ingen kompost eller sortering speciellt.
Vi har sån här miljöstation där man lämnar papper, kartonger, glas och annat typ plåt och sånt.
Men jag ....eh....är lat....slänger allt i soporna...förutom papper och kartonger och pant.
kram monika

Pia sa...

Nä du är inte den enda. JAg hade gärna varit utan de där äckliga maskarna som kommer så fort det är minsta tillskrymmelse till värme.

Anonym sa...

Här har vi samma bekymmer, men jag är lycklig som inte är hemma under dom varmaste veckorna och slänger soporna... I skärgården fungerar det bättre och där hämtar dom soporna varje vecka dessutom.

Hoppas du och familjen får en trevlig helg.

Kram Kram
Carina

Några rader om mig...

Några rader om mig...

Jag är en quinna på 39 år som är boendes med min familj som består av man o 2 pojkar på 9 o 11½ år. I nästan 8 år fick vi vara lyckliga hundägare till en underbar leonbergertik vid namn Bonny, men hon gick dessvärre hastigt bort nu i september:(
Så nu har vi "bara" 2 marsvinspojkar vid namn "Kalle & Fnatte"!
Men - tilläggas bör att för ett par månader sedan utökades familjen med en styck katt vid namn "Kasper"! Precis vad vi behövde:)

Bor gör vi i ett gammalt gruvhus i en liten by ett par mil utanför Helsingborg.
När jag inte har fullt upp med min familj, mitt hem o mitt jobb på natten inom äldreomsorgen så är mina främsta fritidssysselsättningar att sova o äta... fniss:)

Skämt osido... för att må bra o ladda mina batterier så blir jag glad om jag får hålla på med scrapbooking, fotografera, datorn, läsa, skriva brev och träffa mina vänner... när tiden tillåter - om inte, så får man ta sig tid då o då!

Ni kommer att finna en hel del om min scrapbooking här och även mina grabbar - så vet ni det:)

Ha ett underbart liv!



Online
Idag
Denna vecka
Denna månad
Totalt
Powered By Blogger