fredag, oktober 06, 2006

Fredax-fisk:)


...som jag kanske nämnt förut så är vi ju glada för fisk i den här familjen:) Så om inget annat är på tapeten så köper mannen med sig färsk fisk från fiskbilen om fredagarna, liksom idag:)
Hel havsöring blev det idag! Måste få skryta lite med att den blev alldeles utsökt:) Ca.20-25 minuter i ugnen på 200 grader, kryddad med salt o peppar, dill o gräslök o några klickar smör... mmm! Gott! Fisk är ju så otroligt lätlagat o snabbt går det med:)

Ikväll blev det lite 'Idol-tittande' ihop med lite gott vitt vin plus att jag hade tänkt o scrappa lite på syrrans blivande album (accordion). Men att jag inte höll på o bli nipprig! Jag som precis hade fått hem utstansade vinflaskor o vinglas till detta lilla album, var inte kruka till o hitta dom nu ikväll!
Jag tror jag har vänt ut o in o upp o ner på alla mina scrapsaker, men inga utklipp:(((
Var 17 la jag dom sist??? Har dom åkt med soporna tro? Fasiken i så fall! Dom hade blivit pricken över i'et som dekoration i albumet om henne... Skulle inte bli förvånad om dom poppar upp om ett par veckor eller så... suck! Med andra ord så fick jag knappt nåt gjort bara för det. "Irriterad"!

Lika bra o sova på saken o ladda inför cybercropen i helgen = scrappa via nätet!

Night night *S*

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Sonja!
Det var fina fisken det!!! Mysigt med er fredags fisk-här brukar det ibland bli "lördags fisk" :)Isynnerhet då det är fint väder promenerar jag in till torget och trängs med alla fiskglada(jisses vad folk kan vara fräcka!Blir ständigt armbågad i den kön!)
Trevlig helg till hela familjen!

Kram Marika

Anonym sa...

Vad duktig du är på att laga till fisk vännen. Det är inte jag... fisk är inte min grej. Men jag önskar verkligen att jag kunde lära mig för jag gillar fisk bättre än kött.

Hoppas du hittar dom där "flaskorna" ... vore ju synd om dom kommit bort för all evighet liksom.

Kram Kram

Några rader om mig...

Några rader om mig...

Jag är en quinna på 39 år som är boendes med min familj som består av man o 2 pojkar på 9 o 11½ år. I nästan 8 år fick vi vara lyckliga hundägare till en underbar leonbergertik vid namn Bonny, men hon gick dessvärre hastigt bort nu i september:(
Så nu har vi "bara" 2 marsvinspojkar vid namn "Kalle & Fnatte"!
Men - tilläggas bör att för ett par månader sedan utökades familjen med en styck katt vid namn "Kasper"! Precis vad vi behövde:)

Bor gör vi i ett gammalt gruvhus i en liten by ett par mil utanför Helsingborg.
När jag inte har fullt upp med min familj, mitt hem o mitt jobb på natten inom äldreomsorgen så är mina främsta fritidssysselsättningar att sova o äta... fniss:)

Skämt osido... för att må bra o ladda mina batterier så blir jag glad om jag får hålla på med scrapbooking, fotografera, datorn, läsa, skriva brev och träffa mina vänner... när tiden tillåter - om inte, så får man ta sig tid då o då!

Ni kommer att finna en hel del om min scrapbooking här och även mina grabbar - så vet ni det:)

Ha ett underbart liv!



Online
Idag
Denna vecka
Denna månad
Totalt
Powered By Blogger