måndag, oktober 09, 2006

Trumpetlektioner o scrapping - återigen:)


Jaha... så var det måndag kväll... natt oxå för den delen! Borde verkligen sova efter helgens minimala sömn budget! 2 fulla dagar i scrappingens tecken med tillhörande sömnbrist:) Sena kvällar med andra ord!
Det har varit s.k "cybercrop" på nätet med tillhörande tävlingar inom scrappingen - givetvis måste man delta:)

På lördagen satt jag hos en kompis hela em/kvällen o scrappa... mannen o pojkarna var oxå med eftersom dom lekte med barnen där:) Många utmaningar o tävlingar på gång... deltog i två! Är så trögstartad o velig så det tar verkligen tid innan jag åstadkommer nåt! Lyckligtvis är min väninna av samma sega kaliber, så det känna inte stressande precis:)


Dagen efter satt vi hos mig, fast då var vi 4 stycken! Trångt runt köksbordet, men man får alltid plats:) Då blev det 2 lo's till = 4 på hela helgen, det är verkligen många för att vara jag!
Hur kul som helst:)) Fast den sista jag gjorde hann jag inte ladda upp till tävligen - missade det med 10 miuter! Tiden gick ut till midnatt... men jag hann bara inte helt enkelt:) Men strunt samma... kul o hålla på bara!

Under tiden vi satt så lyckades mina "försvunna vinflaskor" dyka upp igen som jag skulle använda till min systers minnesbok - jisses så glad jag blev då:) Dom hade lyckats 'gömma' sig mellan några scrapping tidningar... puh! Jag som trodde dom hade hamnat i soporna typ...

Nåväl, en lyckad helg var det iaf:) Samtidigt så tyckte nog den övriga familjen att vi var supertrista, men men... dom var sysselsatta ändå:) Mannen tog bl.a ner studsmattan för den här säsongen, med hjälp av 2 "hjälpsamma" pojkar... etc. så tiden gick:)

Tänkte även pela med en bild på store sonen som jag tog nu ikväll... han är verkligen en fena på att spela trumpet och det är inte många lektioner han har tagit alltså! Vete 17 vart han har fått denna gen ifrån? T.o.m noter kan han läsa av!? Han har redan lärt sig ett par melodier utantill och tonerna är ganska så rena t.o.m! Det märkliga är att han fått en bra ton med en gång vad gäller att blåsa i trumpet... vilket annars kan vara riktigt svårt när det gäller dessa blåsinstrument! Men han hade den 'rätta knycken' med en gång faktiskt:) Vi får väl se vad det månde bliva av detta?!

Annars har det varit skolbänken idag... men fy så trött man var då, riktigt omotiverad! Imorgon måste jag nästan börja titta på allvar hur jag ska bygga upp mitt arbete som vi ska skriva - och framförallt om vad!

Men fram till dess - sova!

Go'natt *S*

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du är i full gång med att scrappa ser jag min vän. Och alltid lika fina underverk får du fram. Mycket imponerande måste jag säga.

Lycka till i tävlingarna då !

Så du har en trumpet-spelande son där hemma ! Å vad kul ! Nog har jag testat de flesta instrument genom mina år, men faktiskt aldrig trumpet eftersom det verkar vara svårt. Men din son verkar fixa det på en gång och det glädjer mig att höra.

Jag har ju en piano-spelande dotter här hemma som jag också är stolt över... sådan dotter - sådan mor... eller ?

Kram Kram

Anonym sa...

Hej, hej :)
detdär med scrapping är verkligen din grej märker jag! Du är jätteduktig på det! Jag är helt bakom flötet då det gäller scrapping. Visste inte ens att det finns tävlingar...
Kul också med trumpetandet! Jag har förstått att det är verkligt svårt att spela trumpet! Här spelas det bas-gitarr och elgitarr(sönerna). De har jättekul med sina instrument. Tror inte man måste vara ett musikgeni för att njuta av att spela.Bra hobby!
Ha en trevlig fortsatt vecka och kämpa på med skolarbetet!
Stor kram Marika

Några rader om mig...

Några rader om mig...

Jag är en quinna på 39 år som är boendes med min familj som består av man o 2 pojkar på 9 o 11½ år. I nästan 8 år fick vi vara lyckliga hundägare till en underbar leonbergertik vid namn Bonny, men hon gick dessvärre hastigt bort nu i september:(
Så nu har vi "bara" 2 marsvinspojkar vid namn "Kalle & Fnatte"!
Men - tilläggas bör att för ett par månader sedan utökades familjen med en styck katt vid namn "Kasper"! Precis vad vi behövde:)

Bor gör vi i ett gammalt gruvhus i en liten by ett par mil utanför Helsingborg.
När jag inte har fullt upp med min familj, mitt hem o mitt jobb på natten inom äldreomsorgen så är mina främsta fritidssysselsättningar att sova o äta... fniss:)

Skämt osido... för att må bra o ladda mina batterier så blir jag glad om jag får hålla på med scrapbooking, fotografera, datorn, läsa, skriva brev och träffa mina vänner... när tiden tillåter - om inte, så får man ta sig tid då o då!

Ni kommer att finna en hel del om min scrapbooking här och även mina grabbar - så vet ni det:)

Ha ett underbart liv!



Online
Idag
Denna vecka
Denna månad
Totalt
Powered By Blogger